Veiligheid

 
Veiligheidsadviezen
Een nieuwe periode in je leven begint. En uiteraard wil je het beste voor je kindje! Livia Kraamzorg zet een aantal belangrijke veiligheidsadviezen voor je op een rij. 
 
Veilig slapen
Allereerst is het belangrijk dat kinderen veilig slapen. Leg je kind daarom vanaf de geboorte op zijn rug in bed. Je kind ligt dan met zijn gezichtje vrij en kan goed ademen. Dat is het veiligst. De kraamverzorgende vertelt je hier alles over tijdens de kraamtijd. Meer informatie over veilig slapen vind je daarnaast op www.veiligheid.nl
 
Kruiken
Ook kruiken kunnen een gevaar zijn voor baby’s. Om de veiligheid voor de baby te waarborgen is het belangrijk dat je om elke kruik een kruikzak doet. Daarnaast is het verstandig om de adviezen van de kraamverzorgende op te volgen. Meer informatie over het gebruik van kruiken vind je op www.veiligheid.nl.
 
Stoppen met roken
Het is het beste voor de gezondheid van je baby en voor je eigen gezondheid om te stoppen met roken zodra je weet dat je graag zwanger wilt worden. Als je stopt met roken voor of tijdens de zwangerschap kan je baby beter groeien. Je kindje heeft een beter gewicht en heeft daardoor een betere start. Meer informatie over roken en zwangerschappen vind je op http://www.rokeninfo.nl/publiek/zwangerschap-opvoeding.
Contact
Barneveldseweg 11 L
6741 LH Lunteren
Telefoonnr 0342-843636 zorg@kraamzorglivia.nl


NieuwsTwitter - Facebook