Babymassage

Tijdens de cursus babymassage leer je je kindje masseren volgens de Shantala-methode. Het is de perfecte manier om je kind te laten ontspannen en te leren kennen. Babymassage kan door iedereen makkelijk aangeleerd worden. Je hebt er geen speciale voorkennis voor nodig. De babymassage kan darmkrampen, spanning en huilen helpen voorkomen. Daarnaast heeft massage een gunstige werking op de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en het stimuleert je baby’s zintuigen.

Veel van onze kraamverzorgenden hebben zelf ook een cursus babymassage gevolgd. Zo kunnen ze je al wat tips en adviezen geven over babymassage in de kraamtijd.

De kosten voor deze cursus zijn € 85,-. In sommige gevallen geeft je zorgverzekeraar korting of een volledige vergoeding. Kijk in de polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.
 
Aanmeldformulier
De lessen worden gegeven door de cesartherapeute. Zij is niet bij ons in dienst. Wanneer je je aanmeldt of informatie vraagt via onderstaand formulier, geef je toestemming voor het volgende; De Cesartherapeute ontvangt onderstaande (persoons)gegevens van ons. Vervolgens neemt zij contact met je op om antwoord te geven op jouw vraag danwel de startdatum met je af te stemmen. (zie hiervoor ook ons privacystatement).
 
*Voornaam:
*Naam:
 Telefoonnummer:
*E-mailadres:
 Straat:
 Postcode:
 Plaats:
*Uw vraag / Opmerking:
   
Contact
Barneveldseweg 11 L
6741 LH Lunteren
Telefoonnr 0342-843636 zorg@kraamzorglivia.nl


NieuwsTwitter - Facebook