Klantwaardering

Onderstaand de reacties van onze clienten.
We zijn ook benieuwd naar uw reactie, klik hier om er een achter te laten.

Uw naam: Gerben en Wilma
Woonplaats:
Uw waardering: Hartelijk dank voor de superfijne kraamzorg van jullie Natasja! We hebben genoten van alles wat zij voor ons gedaan heeft. Van fruitfeestjes tot kerstontbijt helemaal top!

Uw naam: Juletta Vruggink
Woonplaats: Hooglanderveen
Uw waardering: Wat een mooie kraamweek hebben wij gehad dankzij onze fantastische kraamhulp Rianne! Ze handelde rondom en na de bevalling heel daadkrachtig, maakte van elke maaltijd een feestje en zorgde voor goede mentale support toen de borstvoeding niet op gang wilde komen. Ze had niet alleen oog voor mij en ons zoontje Vince, maar ook voor zijn twee grote broers (9 en 7 jaar) en mijn partner. Dit maakte dat we als gezin een echt volop konden genieten van de komst van ons nakomertje. We hadden ons geen betere start kunnen wensen en zouden Rianne (en Livia) bij iedereen aanbevelen.

Uw naam: Kristel
Woonplaats: Barneveld
Uw waardering: Erg fijne tijd gehad met Wilda! Naast dat het erg gezellig was, heeft ze ons veel geleerd en was ze fantastisch voor onze dochter! Toen we uit het ziekenhuis kwamen ‘s nachts stond er een andere kraamhulp klaar die ons midden in de nacht op weg heeft geholpen. Ontzettend fijne ervaring gehad met Livia!

Uw naam: Daniëlle
Woonplaats: Barneveld
Uw waardering: Ontzettend dankbaar voor de kraamverzorgster die wij hebben gehad na de geboorte van ons zoontje in oktober 2017. Mijn man was destijds ernstig ziek, en de manier waarop zij hier mee om ging, was hartverwarmend. Nogmaals ontzettend bedankt, en een aanrader voor iedereen.

Uw naam: Jeroen, Marjolein & Maud
Woonplaats: Amersfoort
Uw waardering: Na een fijne bevalling, maar wat heftigere afloop kwamen wij na 2 dagen ziekenhuis thuis en in een kwartier stond Linda voor de deur. Gelijk bij het voorstellen wist ik dat we een hele fijne week gingen krijgen met Linda en dat is het ook geworden! Heerlijke fruitfeestjes, gezelligheid, goede tips, veel kunnen vragen, door Linda kwam ook de borstvoeding supergoed op gang, de week vloog voorbij en we hebben een traan gelaten bij de laatste dag, ik vond het zo erg!! Hopelijk is ons een 2e kleintje gegund in de toekomst en kunnen we weer genieten van de superzorg van Livia en natuuuuurlijk zouden we Linda graag weer voor onze deur zien staan😀.

 
*Uw naam:
*email
 Woonplaats:
*Uw waardering:
* Code:
CAPTCHA ImageRefresh
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact
Barneveldseweg 11 L
6741 LH Lunteren
Telefoonnr 0342-843636 zorg@kraamzorglivia.nl


NieuwsTwitter - Facebook