Zwanger en bewegen

Je bent in verwachting. Van harte gefeliciteerd!. Zwanger zijn betekent niet dat je hoeft te stoppen met sporten. Bewegen is juist erg belangrijk tijdens de zwangerschap. Daarom hebben wij een actieve zwangerschapscursus voor je. De cursus Zwanger en Bewegen.
 
De sportlessen worden gegeven door de bewegingsdocente en Cesar therapeute. Je kunt komen sporten tijdens je zwangerschap en na de bevalling.

Er worden tijdens de zwangerschap sportlessen gegeven om je conditie te behouden/ te verbeteren en spieren te versterken. Dit doe je door te bewegen op muziek en door oefeningen op de grond. Vanaf 16 weken tot ongeveer de 36e week van je zwangerschap kun je sportlessen volgen van 1 uur onder leiding van de bewegingsdocente en Cesar therapeute. Na de bevalling ga je weer verder met sporten om je conditie te verbeteren.

De kosten voor een strippenkaart voor 10 keer sporten bedragen € 75,-. De cursus Zwanger en bewegen wordt gegeven in Gezondheidscentrum Lunteren, in de ruimte van de Cesartherapie.
 
Aanmeldformulier
De lessen worden gegeven door de cesartherapeute. Zij is niet bij ons in dienst. Wanneer je je aanmeldt of informatie vraagt via onderstaand formulier, geef je toestemming voor het volgende; De Cesartherapeute ontvangt onderstaande (persoons)gegevens van ons. Vervolgens neemt zij contact met je op om antwoord te geven op jouw vraag danwel de startdatum met je af te stemmen. (zie hiervoor ook ons privacystatement)
 
*Voornaam:
*Naam:
 Telefoonnummer:
*E-mailadres:
 Straat:
 Postcode:
 Plaats:
*Uw vraag / Opmerking:
   
Contact
Barneveldseweg 11 L
6741 LH Lunteren
Telefoonnr 0342-843636 zorg@kraamzorglivia.nl


NieuwsTwitter - Facebook